Acasă Parada news Arta sociala la parada STRADA CA OPORTUNITATE The show

STRADA CA OPORTUNITATE The show

461


« Strada ca oportunitate » a continuat de-a lungul întregii ierni 2021/2022 si, bucuroși nu doar de a fi scăpat de frigul iernii (poate si de pandemie?!), dar mai ales de a putea sa arătăm la ce lucrarăm atâta vreme. Caci, iata, pe 8 aprilie, copiii participanți la proiect s-au lansat în lumea Artiștilor. Da, a celor adevărați, a celor care fac alți copii sa râdă, sa exclame, sa aplaude si sa se entuziasmeze.

Caci, într-adevăr, nu mai departe de vinerea trecuta buna parte dintre copiii participanți la proiect au avut o prima reprezentație publica si nu în fata oricărui public, ci chiar, pentru unii, a propriilor colegi de la Școala generala nr. 95 din Bucuresti.

Ultimele pregătiri…

Gata de spectacol!

O scoală minunată, cu profesori dedicați si cu un binevenit program de Sansa a Doua.

Iar, pe 8 aprilie, cu o curte plina de chiote! Sa fi fost de bucurie? Sa fi fost de admirație? Ambele probabil.

Backstage

Publicul, cu mic cu mare!

Noi reprezentatii

În lunile aprilie, mai si iunie, o parte dintre copiii care abia mai deunăzi învățau sa jongleze cu doua mingi, au putut susține admirabile spectacole în favoarea copiilor ucraineni refugiați: la frontiera Isaccea, dar si în centrele de tranzit din Tulcea si Bucuresti. Gratie programului În Stare De Bine lucrurileparca merg oleacă mai bine.

Aici, la Centrul de primire refugiați din cadrul Colegiului economic Delta Dunării, din Tulcea

Pentru ca strada sa nu mai fie o fatalitate !

Pentru ca strada sa devina o oportunitate !

DISTRIBUIȚI