Acasă web CENTRUL DE ZI

CENTRUL DE ZI

4809

Mai mult decat a oferi posibilitatea copiilor strazii de a beneficia de o masa cald a si a de a se spala, centrul de zi este un spatiu familiar, sigur, unde copiii pot fi ascultati, monitorizati individual, putand participa la activitati recreative, creatie in stransa legatura cu munca sociala desfasurata.

Deschis de luni pana vineri, 9.00-17.00, centrul de zi este nucleul activitatilor sociale si culturale desfasurate de catre Fundatiei.

Sprijin scolar si profesional: acompaniere si monitorizare in cautarea unui loc de munca si ajutor in mentinerea locului de munca de catre tanar; activitati de alfabetizare, sprijin in efectuarea obligatiilor scolare, curs de limbi straine, informari privind situatia pietei de munca, formari, consiliere, evaluare si autoevaluare a personalitatii, inainte de a face cea mai buna orientare posiblia. Dezvoltarea increderii in sine insusi si a aptitdinilor necesare gasirii unui loc de munca.

Sprijin social: cautarea unor chirii, obtinerea actelor de identitate,obtinere diverse ajutoare sociale, pensii de handicap, acompanierea in diverse institutii publice.

Activitati culturale si artistice: cu sprijinul voluntarilor sunt desfasurate diverse activitati: dans, teatru, activitati recreative, excursii, grupuri de dezvoltare personala, cursuri de gastronomie, activitati sportive, etc.

Sprijin psihologic: evaluarea psihologica a fiecarui copil/tanar. Un plan de asistenta personalizat si adaptat, pus in practica.

Sprijin medical: preventie, ajutor in procurarea si administrarea tratamentului

DISTRIBUIȚI