ARTA SOCIALA LA PARADA

ARTA SOCIALA LA PARADA

Arta sociala, utilizat ca principal instrument de educație și de sprijin social, este baza pentru dezvoltarea altor activități ale fundației. El are multe virtuți, precum:

  • dezvoltarea copiilor strazii datorita activitatilor de circ. Permitandu-le sa creeze si sa joace in spectacole la nivel international. Ambitii noi, noi sperante sau pur si simplu dorinta de a descoperi.
  •  Favorizeaza integrarea, dezvoltarea personală și socială
    Lasand spatiu libertatii si creativitatii , totul cu foarte mare tenacitate, perseverenta si disciplina, circul le permite de a se exprima pentru a crea legaturi cu societatea care multe ori il exclude.
  • Ofera un cadru
    Punand accent pe resect si disciplina, datorita rigorii artei circului, ajuta la reglarea, temperarea conduitelor riscante si a abuzurilor emotionale.

Programul artistic ofera fiecarui copil sau adolescent ocazia de a descoperi arta scenei , prin intermediul circului, teatrului, dansului, teatrului de papusi.

Este un instrument ludic, pedagogic si informal de integrare sociala , utilizata in cadrul centrului de zi sau prin intermediul diverselor spectacole sau turnee artistice.

Activitatile programului se concentreaza pe dezvoltarea creativitatii si a stimei/ increderii de sine. Pe parcursul turneelor, tinerii prezinta sapectacolul lor in cadrul diverselor festivaluri, evenimente organizate de diverse institutii, institutii de ocrotire sociala si spitale. Cu diverse compentente in sfera artelor scenei, cativa tineri fac animatie, ateliere de circ in cadrul scolilor franceze, americane si engleze din Bucuresti, pe parcursul evenimentelor culturale sau in cadrul centrelor de animatie.

Spectacolele sunt o veritabila oportunitate pentru tineri, de a intalni persoane cu orizonturi diferite sau de a descoperi sau de a re-descoperi viata armonioasa din sanul familiei, deoarece cazarea de face in familii care doresc sa ii gazduiasca.

DISTRIBUIȚI