Doneaza 2%

Doneaza 2%

►► Doneaza 2% pentru PARADA:
C.I.F 9805608
RO 91 BACX 000 000 450 350 1002

Descarcati formularul 230

Am inceput sa lucram in Romania inca din anul 1996 pentru a ajuta o tara care tocmai iesea, in acea perioada, dintr-o situatie dificila, urmare a unor ani de dictatura.

Am ajutat copiii care traiau pe strazile Bucurestiului. In decursul acestor ani, am extins interventia noastra, prin deschiderea unui Centru de zi, crearea unei Unitati Mobile, imbunatatirea Serviciilor de Asistenta Sociala, a Proiectului Artistic, a Serviciului Educativ si de Integrare Profesionala, devenind un punct de referinta pentru multi tineri si copii care traiesc pe strazile capitalei.

Am vazut multe generatii de copii ai strazii crescand, cativa dintre acestia s-au construit un viitor iesind din strada, altii nu mai traiesc, multi inca ne cer ajutorul.

Depunem eforturi in fiecare zi sa imbunatatim serviciile noastre, dorim sa construim un Centru Rezidential care poate gazdui 25 de persoane si o Scoala de Circ Social care poate implica cca 200 de copii si tineri.

In fiecare saptamana, datorita interventiei de urgenta oferit de catre Unitatea Mobila si a asistentilor sociali, persoane care traiesc pe strada sau in situatii de grava precaritate sociala, beneficiaza de produse pentru satisfacerea nevoilor de baza pentru nou-nascuti, precum, scutece, lapte praf si produse alimentare, produse de igiena si imbracaminte pentru familii.

Acesti 21 de ani au fost o provocare, dificili, dar nu ne-am oprit nici macar un moment: actiunile noastre pentru combaterea indiferentei sunt mult mai importante pentru a nu ne opri.

►► Doneaza 2% pentru PARADA:
C.I.F 9805608
RO 91 BACX 000 000 450 350 1002

 

DISTRIBUIȚI